Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

HVORDAN HJELPE ?
Matutdeling.no og Hope4u ønsker å invitere med deg på et kraft-tak for å bedre barnas situasjon i jula. Det er spesielt to ting vi er opptatt av som vi tror at vi står sammen om – og som trengs et mye tydligere fokus på

Barn skal slippe fyll og bråk på julaften slippe å være redde denne kvelden

Dette kan virke som enormt vanskelige problemer å gjøre noe med. Jeg tenker derfor at vi må begynne i det små og spørre oss selv spørsmålet

Julepresanger kan du levere på Hope4u ved siden av Cirkle K - vi gir dem videre til lageret vi har på MagoB så Lena og Elisabeth får delt ut.

Ta kontakt med Nina på Matutdeling.no ved å sende melding til 41109097 hvis du trenger en kasse med mat til jul. Du trenger ikke være fast bruker på Matutdeling for å få dette. Vi spør ikke om begrunnelse. OBS: Siste frist 15.des !


HVORDAN FÅ HJELP ?
Sliter du med økonomien av ulike grunner kan du ta kontakt med Lena på tlf 98874933 eller Elisabeth på tlf 41257706 for personlig møte der du kan få julegaver som passer til dine barn/nærmeste. 

Vi vet hvor vanskelig det kan være å be om hjelp, og vil ta veldig hensyn til dette. Julegavene kan avtale å hente på MagoB ved personlig avtale, ved Eidsvollbygningen, ingen vil se at du kommer for å hente julegaver ♥

KAN DIN BEDRIFT HJELPE ?
Det er mange bedrifter som hjelper oss. Noen gir penger som skulle være gaver til de ansatte eller leverandrører. nå er det de senere årene blitt flere med små og store gaver - og det betyr alt for oss. Tuusen takk . Kan vi hjelpe et barn denne jula til å få en god og trygg jul ?

Hjelp oss å samle inn presanger. Se her

Matutdeling.no har nå ressurser i form av mat og klær. I tillegg jobber vi nå med å samle inn julepresanger som vi kan gi ut.

Hvorfor ønsker vi å samarbeide med deg ?

JO – du har en enorm stor kontaktflate – gjennom venner, men også gjennom venners venner. barn og deres venner.

Kanskje er det mulig å nå ut til så mye som 1000 mennesker – og ved det hjelpe fler barn til jul!

Matutdeling ønsker å lage en spesiell mateske til jul som inneholder mye av det som fattige familier ikke har råd til -alt fra julelys, pepperkaker, marsipan, julemiddag, grøt og mye mye mer som vi som er «vanlige» familier tar som en selvfølge. Vi ønsker også å legge i tegneserier og hyggelig ting til barn

Vi vil be våre samarbeidspartnere om hjelp samtidig som vi vil spørre næringslivet på Eidsvoll om de kan støtte slik at familier. Noen ting må vi kanskje kjøpe inn og i den forbindelse så kommer så ønsker vi derfor å spørre om økonomisk støtte på en litt annerledes måte:

Hvorfor ønsker vi å komme i kontakt med voksne – og spesielt voksne som har små barn. JO – disse har nemlig det nettverket som vi trenger å komme i kontakt med. De som har små barn kjenner sikkert en eller annen familie som har det vanskelig – og som kanskje ikke har alt de trenger. Vi ønsker å hjelpe disse familiene, men vi trenger å få tak i dem. Vi ønsker å lage en hyggelig lapp som barnefamilier kan dele ut til sine venner som sier at hvis du sliter med jula så kan du få hjelp – og det aller viktigste er at vi trenger å få et navn og et nummer. Vår erfaring er nemlig at samme hvor mye du sliter så er terskelen veeldig stor for å be om hjelp. Får vi navn og nummer kan vi ringe å høre om det er noe vi kan hjelpe med.

Det andre vi tenker er at det er nettopp i disse nettverkene vi trenger å nå ut med budskapet om at det kanskje er mulig å holde seg til et glass vin på julaften – slik at mor og far fortsatt er de gode snille forbildene de skal være for barna sine. Hanne Østby som er godt kjent i Eidsvoll laget en veldig fin film om dette med alkohol og fest sammen med barna – og den har et utrolig godt budskap som er viktig å nå ut med i jula: Når mor og far drikker for mye så blir barna veldig utrygge. Linken til denne filmen ønsker vi å dele med så mange som mulig på sosiale medier – og det håper vi dere kan hjelpe oss med.

send en mail til ragnvald@holars.no hvis du vil være med å hjelpe eller send sms på 95751335

Lena Jensen samler inn julepresanger noen datoer, ellers kan du levere julepresanger hverdager mellom 16 og 18 på Hope4u. 

Se også vårt tilbud som er gratis andre dager.

Kafe med kaffe og kaker gratis tirsdager kl 12

Språkcafe med samtale på ulike språk ons kl 12

Middag for alle tirsdag kl 18.00

Fun4u med opplegg for barn mandag 14.30 til 17

Space4u med ungdomopplegg ons 15.30 til 18

Velkommen til Hope4u og Matutdeling i Trondheimsveien 332, 2074 Eidsvoll Verk

Se også mer info på www.hope4u.no 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Vær så god Matutdeling